(Removed from publishing)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Original publication date 15.3.2019
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Lahteen Isku Centerin asiakkuuteemme.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa siivous- ja astiahuollontehtävät sekä tarvittaessa muut monipalvelutehtävät monipuolisessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14.

Toivomme, että sinulla on jo parin vuoden kokemus siivoustyöstä sekä hallitset yhdistelmäkoneella ajon, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa, aurinkoista palveluasennetta sekä ripeyttä ja hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta hektisen työympäristön takia. Eduksi katsomme ajokortin. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.4.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -