(Removed from publishing)

Mekaniikka-asentaja, Teknohaus Oy
Teknohaus Oy

Original publication date 14.1.2019

Etsimme rekrytointitoimeksiantona Teknohaus Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen mekaniikka-asentajaa leikkausjärjestelmien valmistus-, asennus-, ja huoltotehtäviin Tuusulaan.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset leikkausjärjestelmien valmistus Tuusulassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa sekä erilaiset asennus- ja huoltotehtävät asiakkaiden tiloissa. Tehtävät pitävät sisällään monipuolisia asennus-, hitsaus- ja koneistustehtäviä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, koska työ tapahtuu osittain asiakkaiden tiloissa Suomessa ja satunnaisesti myös ulkomailla.

Etsimme joustavaa, oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa tiimipelaajaa, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Toivomme hakijoilta:

  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. metallialan perustutkinto
  • vähintään parin vuoden kokemusta teollisuuden asennus/huoltotehtävistä
  • hitsaustaitoa
  • piirustusten lukutaito
  • hyviä vuorovaikutustaitoja.

Eduksi katsomme manuaalityöstökoneiden käyttökokemuksen tai halua oppia niiden käytön.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vakituiseen työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkalla suomalaiseen perheyritykseen, jossa sinulle tarjotaan kattava perehdytys tehtävään ja tuotteisiin. Aloitus on sovittavissa, kuitenkin viimeistään maaliskuun aikana.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksen viimeistään 11.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä saat Baronalta: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624