(Removed from publishing)

Markkinointipäällikkö
Wakaru Oy

Original publication date 13.6.2019

Haemme ketterään ja kasvavaan joukkoomme

”Kädet savessa” markkinointipäällikköä / markkinointisuunnittelijaa

Itsenäisessä ja monipuolisessa toimenkuvassasi vastaat Wakarun kuuden liiketoimintayksikön markkinoinnin sekä ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Päävastuullasi on Wakarun palvelu- ja projektijohtamisen valmennuspalveluiden, Wave asiakaspalveluverkoston ja Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupan markkinointitoimenpiteet. Lisäksi tuet tapahtumatuotantoamme.

Ensimmäisinä tehtävinäsi tulet suunnittelemaan kuuden bisnesyksikkömme markkinoinnin vuosikalenterin ja laatimaan liiketoimintaamme tukevan strategian markkinoinnille. Meillä ei kuitenkaan liikoja suunnitella, vaan kokeillaan ja tehdään! Johdat sujuvasti omaa työskentelyäsi ja raportoit Wakarun toimitusjohtajalle.

Ketä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä digitaalisesta markkinoinnista, brändin rakentamisesta ja tietoisuuden kasvattamisesta. Tiedät, miten kohderyhmät tavoitetaan tehokkaimmin. Hallitset sähköpostimarkkinoinnin, Google Adsin, markkinoinnin automaation ja sosiaalisen median. Tiedät, mitä dataa kerätä ja miten valjastaa se toiminnan kehittämiseen. Olet myyntihenkinen ja sinua ajaa halu tehdä tulosta.

Hallitset sisällöntuotannon: osaat tuoda esiin asioita asiakkaiden näkökulmasta ja pukea onnistumiset tarinoiksi. Sinulla on visuaalista silmää ja osaat perustasoa paremmin hyödyntää Adoben ohjelmia (Photoshop, InDesign) kuvankäsittelyyn ja markkinointimateriaalien tuottamiseen. Myös valokuvaus- ja erityisesti videointitaidosta on työssä hyötyä.

Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot. Vaikka työnkuvasi on itsenäinen, toimit jatkuvassa vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa. Sinulta sujuu siis myös asiakkuushallinta ja tiedät miten pitää yllä Oppian 200 sopimusasiakkaan mielenkiinto ja vastata heidän tarpeisiinsa. Kehität ja ylläpidät markkinointitoimenpiteitä, joiden seurauksena liki 200 kouluttajakumppanimme valmennukset ja muu koulutussisältö tulevat löydetyksi. Olet joustava, idearikas ja saat muut innostumaan tekemisestä.

Työskentelytahtimme on ripeä ja ketterää, joten sinunkin tulee olla valmis ajoittain nopeatempoiseen rytmiin ja tehdä tarvittaessa nopeitakin ratkaisuja. Haemme joukkoomme henkilöä, jolla on taito johtaa kokonaisuutta, mutta myös halu ja kyky tehdä päivittäin töitä kädet savessa. 

Mitä tarjoamme

Tämä paikka on sinulle, joka haluat kehittää omaa osaamistasi monella osa-alueella ja päästä rohkeasti kokeilemaan uusia asioita. Jos et vielä täytä kaikkia yllämainittuja bokseja, älä silti epäröi esittäytyä. Arvostamme oppimisen janoa ja halua kehittyä.

Markkinointipäällikkönämme olet mukana luomassa Suomen laajinta osaamisen kehittämisen verkostoa, jollaista ei toista ole koko maailmassa. Työskentelypisteesi on Helsingin Pasilassa valoisalla avokonttorillamme, jossa seuranasi ovat huumorintajuiset ja pätevät kollegat. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera Petri Kultarannalle: petri.kultaranta@wakaru.fi.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.