(Removed from publishing)

Luotonvalvoja, Helsinki
OP

Original publication date 4.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.


Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Palvelukeskus ja Prosessit -organisaatioon Perintä- ja luotonvalvontapalveluihin Helsinkiin

LUOTONVALVOJAA

Tässä tehtävässä vastaat rahoitusyhtiötuotteiden erääntyneiden saatavien perinnästä ja luotonvalvonnasta. Tehtäviäsi ovat puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu sekä kirjallisten ja suullisten selvitysten antaminen ulkoisille ja sisäisille asiakkaille. Tehtävänkuvaasi sisältyy myös manuaalisia perintätoimenpiteitä, omien nimettyjen sopimusten hoitoa sekä kohteiden poishakutoimeksiantojen tekoa, seurantaa ja muita vaadittavia toimenpiteitä. Vastuullasi on lisäksi vakavien maksuhäiriöiden seuranta, protestoinnit sekä niistä aiheutuvat toimenpiteet.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä tulisi löytyä osaamista perinnästä, rahoitustuotteista sekä erilaisista hoitojärjestelmistä. Sinulta tulisi löytyä kykyä ratkaista erilaisia ongelma- ja asiakaspalvelutilanteita itsenäisesti voimassaolevia toimintaohjeita noudattaen. Tässä tehtävässä arvostamme aktiivista, oma-aloitteista ja joustavaa työskentelytapaa. Aiempi kokemus konkurssi-, velkajärjestely- ja saneerausmenettelyiden etenemisestä, oikeudellisen perinnän etenemisestä sekä realisointi- ja tilitysmenettelyn etenemisestä ovat myös eduksesi. Tuntemus osamaksukauppa-, kuluttajasuoja- ja perintälaeista antavat myös hyvän pohjan tässä tehtävässä menestymiseen.

Korostamme valintakriteereissä:

  • Aiempaa kokemusta ja osaamista perinnästä, rahoitustuotteista ja erilaisista hoitojärjestelmistä
  • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja tilannetajua
  • Tiimityöskentelytaitoja ja kykyä edistää hyvää työilmapiiriä
  • Hyviä vaikuttamis- ja neuvottelutaitoja
  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa (opistotasoinen)
  • Hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa


Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä modernit työtilat Helsingin Vallilassa uuden OP-mallin ytimessä. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi, et siis jää tehtävässä yksin.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Arja Nurmi (p. 0505967835, arja.nurmi@op.fi). Arjan tavoitat parhaiten sähköpostitse.

Hae tehtävää 14.12.2018 mennessä OP:n Ura-sivuston kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.