(Removed from publishing)

Laitoshuoltaja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 13.3.2019
Etsimme koulutettua  LAITOSHUOLTAJAA Ylitorniolle.

Tässä työssä vastaat asiakkuuden ylläpitosiivouksesta ja tarvittaessa peruspesuista.Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.  Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 14-22 välille. Edellytämme sinulta laitoshuoltajan tutkintoa ja aiempaa kokemusta alalta.


Meidän ISS:n siivoojan työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomenkielen taitoa. Katsomme eduksi B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden ja alan kokemuksen. Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. 

Jos kyseinen työ herätti mielenkiintosi hae tehtävää www.iss.fi tai soita rekrytointikonsultti Hanna 040 776 99 45 (arkisin klo 09-15) ja liity mainioon työporukkaamme. Hakuaika päättyy 31.3.2019. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -