(Removed from publishing)

Lähitukihenkilöitä Tampereen seudulle
Barona

Original publication date 27.11.2018

Oletko IT-alan osaaja tai opiskelija, ja etsit uusia haasteita itsellesi? Oletko kiinnostunut IT-tuen tehtävistä sekä liikkuvasta työstä? Sinulla on reipas, aikaansaava ja ennen kaikkea positiivinen asenne työntekoon ja tulet erinomaisesti toimeen niin asiakkaiden kuin tietotekniikan kanssa?

Etsimme nyt asiakkaidemme tarpeisiin useita lähitukihenkilöitä Tampereen seudulle työskentelemään vaihtelevissa IT-asennus sekä ongelmanratkontatehtävissä moniasiakkuusympäristössä. Voit olla opiskelija, vastavalmistunut tai jo pidemmälle urallasi edennyt henkilö, sillä etsimme eri mittaisiin ja tasoisiin tehtäviin työntekijöitä. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi jo jonkin verran alan opintoja suoritettu.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu työasemien asentaminen sekä konfigurointi oheislaitteineen, erilaisten vastaantulevien työasemaympäristöön liittyvien tietoteknisten ongelmien ratkominen sekä käyttäjien opastus. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia IT-alan tehtäviä aina perusasennuksista lähtien. Tehtävissä työaika sijoittuu arkipäiville toimistoaikojen puitteisiin. Osa tehtävistä voi vaatia oman auton käyttömahdollisuutta, joten ilmoitathan hakemuksessasi onko sinulla autoa sekä ajokorttia. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Odotamme sinulta:

• opintoja IT-alalta

• Windows työasemaympäristö sekä MS Office -osaamista

• asennuskokemusta työasemista ja kannettavista tietokoneista

• työasemien lisälaitteiden hyvää tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

• hyviä sosiaalisia taitoja ja kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön

• mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi

Etsimämme henkilö on reipas, ulospäin suuntautunut persoona, joka hoitaa annetut tehtävät positiivisella asenteella loppuun asti. Koska työ on asiakaspalvelua, arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

• monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä

• suuren yrityksen tuen työllesi

• mukavan ja viihtyisän työympäristön

Jos kiinnostuit, haethan tehtävään oheisesta hakulinkistä jo tänään, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Lähetäthän hakemuksesi yhteydessä meille myös CV:si. Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Voit tutustua ländärimme kautta mm. IT-tukihenkilön arkeen, työntekijöidemme uratarinoihin sekä muihin avoimiin työpaikkoihimme linkin kautta: https://careers.barona.fi/it/tech-support/