(Removed from publishing)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 4.12.2018

Tehtävän kuvaus


Eteläisen kotihoitoyksikön resurssipoolissa työskentelee tällä hetkellä 13 lähihoitajaa. Haemme tiimiimme vahvistukseksi lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään.

Resurssipoolin henkilökunta työskentelee sekä aamu- että iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Toimimme eteläisen kotihoitoyksikön kaikilla 10 lähipalvelualueella.

Tehtäväkuvaan kuuluu, että työskentelet lähipalvelualueiden tiimeissä yhden tai useamman työpäivän ajan. Työhön kuuluu kotihoidon asiakkaiden perushoito, sairaanhoidolliset tehtävät sekä ravitsemuksesta ja lääkityksestä huolehtiminen.

Pyrimme kehittämään resurssipoolin toimintaa kaiken aikaa ja sen vuoksi kehitysmyönteisyys on yksi ominaisuus, jota odotamme uudelta työkaveriltamme. Sovit joukkoomme erinomaisesti, mikäli olet myös tottunut työskentelemään itsenäisesti yllättävissäkin tilanteissa. Olet joustava, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja haluat työskennellä eri tiimien henkilökunnan kanssa yhteistyössä.

Tarjoamme monipuoliset suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. henkilöstökortilla saatavat etuudet sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon tarvittaessa.

Toivomme hakemukset sähköisesti helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk