(Removed from publishing)

Lähettämötyöntekijä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Original publication date 16.8.2019

Haemme asiakkaallemme 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ LÄHETTÄMÖÖN

Työt sisältävät pääasiassa lähettämön työtehtäviä, keräilyä ja lavansiirtovaunulla eli sähköpässillä ajoa. Taitojesi mukaan työhön voi kuulua myös muita varastotyötehtäviä tai tuotannon avustavia tehtäviä, kuten esimerkiksi kokoonpanoa.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta varastotyöstä. Trukilla-ajotaito on eduksi, kokemusta lavansiirtovaunun käytöstä tulee olla.. Oman auton käyttömahdllisuus työmatkoihin kulkemiseen on eduksi.

Tarjoamme muun muassa seuraavaa:

  • Täydet viikkotyötunnit
  • Palkanmaksun 2 krt/ kk
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Työvaatetuksen
  • Päijät-Hämeen parhaan rekrytointipalvelun

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita lisätietoja p. 044 728 3771 / Leena.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.