(Removed from publishing)

Laadunohjausinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Original publication date 14.1.2019

Haemme Olkiluotoon

Laadunohjausinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia tehtäviä! Haemme nyt laadunohjausinsinööriä määräaikais- ja NDT-tarkastuksista vastaavaan tiimiin.

Tehtävässäsi vastaat Olkiluodon ydinvoimalaitosyksiköiden (OL1/OL2/OL3) määräaikais- ja NDT-tarkastusten laadunohjaustehtävistä. Tehtäväsi liittyvät mekaanisten laitteiden ja komponenttien NDT-menetelmillä tehtävien määräaikaistarkastusten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työssäsi vastaat toimittajien toteuttamien tarkastusten ohjauksesta sekä tarkastusjärjestelmien pätevöinteihin liittyvien tehtävien läpiviemisestä. Toimiessasi NDT-asiantuntijana osallistut tarkastusjärjestelmien ja ohjeiden kehittämiseen. Työhösi kuuluu myös raportointia ja dokumentointia.

Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti annetuissa aikatauluissa. Toiminta välillä haastavissakin valvonta- ja tarkastustilanteissa edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Lisäksi sinulla on tuntemusta määräaikais-ja NDT-tarkastuksista. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ydinvoimalaitosohjeistusten ja -standardien tuntemus ja kokemus standardien soveltamisesta katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi matkustusvalmiutta.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa laadunohjauspäällikkö Petri Kuusinen, puh. 040-065 4398 ja tiimiesimies Ari Kuuslaakso, puh. 040-964 9969.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 3.2.2019 mennessä ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!