(Removed from publishing)

KOULUTUSSIHTEERI
Oy Apotti Ab

Original publication date 10.1.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?


Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä – Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.


Etsimme joukkomme vahvistukseksi
KOULUTUSSIHTEERIÄ
määräaikaiseen työsuhteeseen.


Apottilaisena tuet laadukkaan kokonaishankkeen onnistumista. Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi sosiaali- tai terveydenhuollon toimintaan on meille tärkeää. Etsimme koulutussihteeriä, jolla on halua olla mukana ottamassa käyttöön modernia ja mukautuvaa asiakas- ja potilastietojärjestelmää.


Mitä tulet tekemään:


Työskentelet osana koulutustiimiä ja teet läheistä yhteistyötä pääkouluttajien, kouluttajien sekä monien muiden Apotin huippuammattilaisten kanssa.


Koulutussihteerinä tuet Apotti-koulutusten suunnittelua ja toteutusta. Osallistut tulevien käyttöönottokoulutusten suunnitteluun. Huolehdit koulutustietojen ylläpitämisestä koulutusjärjestelmässä ja käytännön järjestelyistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu koulutuksiin liittyvät raportoinnit ja kokousjärjestelyt. Tehtävänäsi on myös neuvoa osallistujia koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä ja tukea kouluttajia koulutusten toteuttamisessa.


Mitä tarvitset onnistumiseen:


 • Tehtävään soveltuvaa työkokemusta
 • Kokemusta toimisto-ohjelmistoista (Microsoft Excel, Word, PowerPoint)
 • Kiinnostusta tietojärjestelmien parissa työskentelyyn
 • Järjestelmällisyyttä, sitoutumista ja joustavuutta
 • Hyvää suomen kielen taitoa
 • Kykyä projektimaiseen työskentelyyn osana moniammatillista ja usean organisaation jäsenistä koostuvaa tiimiä
 • Itseohjautuvuutta, omatoimisuutta ja aloitteellisuutta

Aiempi kokemus kurssihallinta- tai julkaisujärjestelmien käytöstä sekä englannin ja ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.


Työsuhde on määräaikainen 29.3.2020 asti.


Tarjoamme sinulle:


 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla.


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset – kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.


Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!


Täytäthän hakemuksen 23.1.2019 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!


Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Mari Rajaniemeen perjantaina 11.1. klo 12-13 ja torstaina 17.1. klo 13-14 puhelimitse 040 659 3975 tai sähköpostitse mari.rajaniemi(at)apotti.fi.

www.apotti.fi