(Removed from publishing)

Koulutusasiantuntija
Suomen Tekstiili & Muoti ry

Original publication date 9.4.2019

Etsimme joukkoomme osaavaa

Koulutusasiantuntijaa

Olet kokenut osaaja, joka tuntee paloa tekstiili- ja muotialaan sekä alan koulutuksesta ja osaamisesta huolehtimiseen. Työssäsi hoidat liiton vaikuttamistyötä eri sidosryhmien kanssa ja huolehdit siitä, että alan koulutus vastaa yritysten tulevaisuuden osaamistarpeita. Vastaat tekstiili- ja muotialan vetovoiman edistämisestä ja toimit yhteyshenkilönä oppi- ja tutkimuslaitoksiin.

Edellytämme sinulta kykyä toimialan ja sen koulutuksen aktiiviseen edunvalvontaan sekä toimialan koulutuksen ja tutkimuksen edistämiseen. Sinulla on jo usean vuoden työkokemus, pystyt asettamaan työllesi selvät tavoitteet ja työskentelemään johdonmukaisesti ja itsenäisesti niiden saavuttamiseksi.

Arvostamme innostunutta ja aikaansaavaa otetta, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten menestyksen edistämiseen. Eduksi katsotaan myös alan koulutus, aktiiviset verkostot sekä kielitaito. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden olla mukana edistämässä suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten uudistumista ja kasvua. Työyhteisömme sijaitsee Helsingin Etelärannassa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.5.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stjm.fi. Laita sähköpostisi otsikkoon tunnus ”koulutusasiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen torstaina 18.4.2019 klo 13-15 sekä perjantaina 26.4.2019 klo 13-15, puh. 050 536 5078.