(Removed from publishing)

Korvausneuvojia
LähiTapiola

Original publication date 12.3.2019

Haemme kahta korvausneuvojaa ajoneuvokorvausten pariin Turkuun Elämänturvataloon.   

Korvausneuvojana käsittelet ajoneuvoille, veneille ja maatalouskoneille sattuneita vahinkoja. Työtehtäväsi sisältävät vahingon haltuunottoa, korvausratkaisun tekemistä ja korvausten maksamista sekä asiakkaidemme neuvontaa eri palvelukanavissa. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Korvausneuvojana tarjoat erinomaista ja laadukasta asiakaspalvelua kaikissa kanavissamme.  

Odotamme sinulta   

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta 
  • ​Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä 
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin   
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta   
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Ruotsin tai englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme 

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa ammattitaitoasi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.  

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Korvauspäällikkö Markus Heiskanen, puh. 044 989 3883 (ke 20.3. klo 13−15 ja to 21.3. klo 13−15).  

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake täällä 26.3.2019 mennessä.  Vastaathan samalla myös yhteen videokysymykseen. Haastattelemme  hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!  

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Lisäksi henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).