(Removed from publishing)

Koneistaja
Amiko Oy

Original publication date 3.1.2020

Haemme asiakasyritykseemme KONEISTAJAA Kanta-Hämeeseen.

Tehtävässä työstät alumiinia ja asetat koneeseen helpohkoja asetuksia. Toivomme sinun olevan työotteeltasi ahkera sekä omaavan halun kehittyä työssäsi ja sitoutua siihen pidemmäksi aikaa. Olet motivoitunut työskentelemään koneistuksen parissa ja haluat oppia uutta. Eduksi luemme työkokemuksen koneistamisesta, mutta se ei ole pakollinen. Plussaa ohjelmoinnin osaamisesta sekä kappaleiden vaihdon ja konepajan mittavälineiden käytöstä. Toivomme sinulta innostunutta ja motivoitunutta asennetta työntekoon ja oman ammattitaidon kehittämiseen.

Työsuhde on aluksi 6 kuukauden pituinen määräaikaisuus, mutta hyvän tyypin löydyttyä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi pikaisesti meille Amikon verkkosivuilla www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!