(Removed from publishing)

Kone-/kunnossapitoasentajia
Meyer Turku Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KONE- tai KUNNOSSAPITOASENTAJIA mekaaniseen kunnossapitoon.


Tehtäviisi kuuluu

Kone-/kunnossapitoasentajan tehtäviin kuuluvat telakan tuotantokoneiden, nosto-ovien ja nosturien huolto- ja korjaustyöt.


Toivomme hakijalta

Olet suorittanut esimerkiksi kunnossapito- tai koneasentajan perustutkinnon tai muun soveltuvan ammattitutkinnon. Sinulla on kokemusta teollisen kunnossapidon työtehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta.

Työ sopii erityisesti hyvälle tiimipelaajalle, joka ratkaisee eteen tulevia ongelmia sujuvasti ja itsenäisestikin.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Pekka Rautanen
Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja
pekka.rautanen@meyerturku.fi
+358 46 923 6825 (tiistaisin ja torstaisin klo 13–14)