(Removed from publishing)

Kokoaikainen siivooja Äetsään
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 18.11.2019

Haluatko työlläsi piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi omatoimisessa sekä itsenäisessä työssä?

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Äetsään, Sastamalaan. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteemme tilojen siivouksesta sekä etenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:00 ja viikossa työtunteja sinulle kertyy täydet 37,5 h. Työ on itsenäistä, joten reipas asenne tulee olla kohdallaan!

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on erittäin suotavaa, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa! Työturvallisuus- ja ajokortti ovat pakollisia työn luonteen vuoksi. Kommunikoit asiakkaan kanssa, joten riittäävä suomenkielen osaaminen on välttämätöntä työn suorittamisen kannalta. 

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto sekä mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi, kuntosalietuja, sekä muita lkulttuuri- ja henkilökuntaetuja. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.