(Removed from publishing)

Kohdevastaava
RTK-Palvelu Oy

Original publication date 13.11.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme


Haemme nyt


KOHDEVASTAAVAA


Siivouksen kohdevastaavana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja monipuolisessa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyrityksemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.


Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Organisoit ja ratkaiset ongelmia mielelläsi kiireenkin keskellä. Aikaisempi siivousalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muusta kielitaidosta plussaa. Ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat tässä tehtävässä edellytys, oma auto eduksi.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Anu Koivula puh. 029 029 3504.


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019.