(Removed from publishing)

Kirjanpitäjä
Paikallispankkien PP-laskenta Oy

Original publication date 13.9.2019

Haemme joukkoomme nyt Sinua osaava ja asiakaspalveluhenkinen

Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjän tehtävässä toimit osana kirjanpitotiimiämme ja hoidat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkaidemme kirjanpidon eri vaiheita tilinpäätökseen asti. Olet kiinnostunut asiakkaistamme ja heidän toiminnastaan, ja olet mukana tuottamassa myönteistä asiakaskokemusta.

Olet kokenut taloushallinnon ammattilainen tai vasta urasi alussa oleva osaaja. Toivomme kuitenkin muutaman vuoden kokemusta alalta ja edellytämme kaupallista koulutusta. Eduksi katsotaan pankki- ja rahoitusalan kokemus.

Työssäsi olet itsenäinen ja joustava, sekä pidät vastuullisesta, asiakaslähtöisestä työstä. Saat asiat sujumaan järjestelmällisesti ja tarkasti muuttuvissakin tilanteissa. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapoja. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja itseohjautuva.

Paikallispankkien PP-laskennassa pääset työskentelemään finanssialan näköalapaikalla taloushallinnon palveluiden parissa. Olemme pieni ja ketterä taloushallinnon palveluja tarjoava yritys, jossa jokaisella työntekijällä on oma tärkeä roolinsa sekä mahdollisuus laajentaa osaamistaan. Työpaikallamme vallitsee hyvä henki, kotoisa työilmapiiri sekä säännölliset, joustavat työajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Peussa puh. 0400 750 977 torstaina 19.9. klo 14-15 ja tiistaina 24.9. klo 14-15.

Jos pidät haasteista ja uuden oppimisesta sekä olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, tule meille töihin!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 29.9.2019.
Tehtävän sijainti: Espoo tai Kauhajoki, Suomi