(Removed from publishing)

Kesätyöt 2019
Aalto Henkilöstöpalvelut

Original publication date 17.5.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Kesätöihin Aallon harjalle!

 

Haemme tulevalle 2019 kesäkaudelle osaajia laidasta laitaan. Päätoimialamme ovat rakentaminen sekä logistiikka. Meillä on runsaasti tarjontaa esimerkiksi seuraaville tekijöille rakennusapumies, tapahtumatyöntekijä, tuotantotyöntekijä, rakennusmies, kirvesmies, hitsaaja, purkutyöntekijä, kuljettaja, lähetti. Listassa kuitenkin vain pieni osa kokonaistyötarjonnastamme.

 

Meillä työllistyvät niin kokeneet konkarit kuin myös aloittelevat ammattilaisetkin. Aalto tarjoaa mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn ja meillä on tarjolla täyspäiväistä kuin myös osa-aikaista työtä.

 

Pyrimme aina lähestymään hakijan osaamista kokonaisuutena ja yhdessä miettimään hakijan kanssa missä olisi mielenkiintoisin ja sopivin paikka työskennellä omaa osaamista ja mielenkiintoa peilaten.

 

Jätä meille hakemus hyvissä ajoin. Aloitamme hakijoiden haastattelut ja läpikäymisen hakemusten saavuttua, Kiitos.

Tarjoamme

- joustavuutta

- tarvittavat työvarusteet

- kilpailukykyisen palkan

- mahdollisuuden kasvaa uralla eteenpäin

Edellytämme

- työturvallisuuskorttia

- oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

- huolellisuutta ja hyvää työasennetta

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.