(Removed from publishing)

Kesätyö: Business Analyst Trainee
Telia

Original publication date 14.1.2019

Kiinnostaako sinua asiakaslähtöinen liiketoimintaongelmien ratkaisu? Oletko halukas osallistumaan kaupallisen ”päivän pelin” pyörittämiseen intensiivisessä kuluttajamarkkinassa? Mikäli haluat päästä tutustumaan Telian kuluttajaliiketoiminnan ytimeen ja kehittämään ammattitaitojasi monipuolisesti, vakuuta meidät erottuvalla hakemuksella, jossa tuot esille parhaat puolesi ja taitosi, jotka auttavat meitä kehittämään liiketoimintaamme kestävällä ja asiakaslähtöisellä tavalla.

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä Helsingin pääkonttorissa ajalle 1.5.–31.8.2019 (tai sopimuksen mukaan).

Tässä roolissa pääset tukemaan liittymä- ja laiteliiketoiminnasta vastaavaa Telco & Devices -tiimiä muun muassa:

• Liiketoimintalaskelmien laatimisessa

• Lyhyen ja pitkän aikavälin suorituskyyn analysoinnissa ja raportoinnissa

• Liiketoiminnan kehitysmahdollisuuksien tunnistamisessa ja projektien edistämisessä

• Kaupallisen ”päivän peliin” johtamisessa
 

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Tehtävässä pääset aidosti tutustumaan siihen, miten liiketoimintaa ja kaupallisia operaatioita johdetaan käytännössä Telialla. Pääset myös perehtymään nykyisiin ja tuleviin palveluihimme, asiakkaisiimme, sekä kuluttajalähtöiseen tuote- ja palvelukehitykseen. Samalla opit myös ymmärtämään uuden sukupolven teleoperaattorin merkityksen koko yhteiskunnalle. Tulet luomaan kesän aikana arvokkaita verkostoja ja kasvattamaan osaamistasi liiketoiminnan parissa kansainvälisessä pörssiyhtiössä.

Meillä on myös tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijältämme

Opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa, mieluiten esimerkiksi tuotantotaloutta, kauppatieteitä tai liiketaloutta. Otamme mielellämme kuitenkin hakemuksia vastaan myös muiden alojen osaajilta – tärkeintä on tehtävää tukevat taidot ja aito mielenkiinto näyttää kyntensä. Olet oma-aloitteinen haastaja ja idearikas tiimipelaaja, joka kykenee tarttumaan empimättä monenlaisiin tehtäviin ja valjastamaan osaamisensa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Työ tulee sisältämään paljon analyysi- ja raportointityötä, joten toivomme sinun hallitsevan hyvin niin Excelin kuin PowerPointinkin käytön. Sinulla on työkokemusta, josta on perustellusti hyötyä haettavaan tehtävään. Ymmärrys toimialasta ja kokemus operaattorilla työskentelystä katsotaan eduksi.

Työskentely voi olla ajoittain kovinkin hektistä – sopeudut hyvin joustavaan työympäristöön ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös paineen ja tiukan aikataulun vallitessa. Odotamme, että yleisimmät teknologiat ja niiden tuomat mahdollisuudet ovat sinulle jokseenkin tuttuja, ja pystyt keskustelemaan luontevasti alan perusteemojen ympärillä. Ennen kaikkea olet motivoitunut oppimaan lyhyessä ajassa paljon, kyseenalaistamaan ja tuomaan roolissasi merkittävän panoksen työyhteisömme menestymiselle.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä, ja työpäiväsi jatkuu aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän alussa saatat esimerkiksi osallistua lähiviikkojen kaupallisen suunnitelman toteuttamiseen jalkautusmateriaalien laatimisen muodossa. Ennen lounasta syvennyt liiketoimintaraportteihimme, ja hankit tarvittavat pohjatiedot tehtäväksesi annetun business case -laskelman toteuttamiseksi. Iltapäivällä laadit viikkoraporttia, jotta sen hetkinen tilannekuva saadaan selkeäksi läpi yksikön. Päivän päätteeksi osallistut kehityshankkeen viikkopalaveriin, jossa sinulla on selkeä rooli ja vastuut.

Kiinnostuitko? Lähetä itsesi näköinen CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 10.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Matille ja kysyä lisää tehtävästä: Matti Kärkkäinen, 040 302 6623, soittoajat 21.1.2019 klo 9-11 ja 4.2.2019 klo 9-11. #teliakesä #VKD19