(Removed from publishing)

Keittiöapulainen päivävuoroon
Tampereen kaupunki

Original publication date 5.2.2019

Keittiössä kaivataan apuasi! Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu: miltä kuulostaisivat monipuoliset työvuorot erilaisissa keittiöissä, joustavat mahdollisuudet työvuorojen tekoon ja kokemuksen kerryttäminen vaihtelevissa kohteissa?

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, misausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia työtehtäviä. Monipuolista siis! Toivoisimme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai ammatillinen koulutus.

Näissä hommissa peukaloniveliä ei tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen.

Unelmahakijamme on reipas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeita. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Opteamin työntekijänä pääset nauttimaan joustavasta työskentelystä, jossa rakennat itse oman työviikkosi. Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri kohteissa, pääsääntöisesti Tampereen alueella, Voimian toimipisteissä.

Suurin osa työvuoroista sijoittuu päiväsaikaan, joten olethan halukas työskentelemään erityisesti päivävuoroissa.

Jos olet etsimämme KEITTIÖAPULAINEN, älä suotta aikaile, laita hakemuksesi heti, niin otamme yhteyttä!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus
Eduksi luettavat asiat: Aikaisempi kokemus