(Removed from publishing)

Junior Sales Manager, kokoaikainen, Visma Software Oy, Helsinki
Visma Software Oy

Original publication date 9.7.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä kehittymisorientoitunutta työskentelyotetta ja asennetta? Oletko rohkea ja proaktiivinen henkilö, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä myynnin parissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme Junior Sales Manager Visma Software Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Visma Software Oy:lle Junior Sales Manageria kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään Helsinkiin. Työllistyt tehtävään suoraan Visma Softwarelle. 

Junior Sales Managerina tehtävänäsi on myydä Visma Softwaren toiminnanohjausjärjestelmäratkaisuja Visman asiakkaille. Kontaktoit potentiaalisia asiakkaita liidien perusteella ja sovit heidän kanssaan tapaamisia, joissa pyrit löytämään ja rakentamaan järjestelmäratkaisuja asiakkaalle tämän tarpeen mukaisesti. Sinulla on tärkeä rooli Visma Sofwaren uusasiakashankinnassa, ja tulet olemaan merkityksellinen tekijä kasvulle. Tyypilliset Visma Softwaren asiakkaat ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka etsivät itselleen uutta toiminnanohjausjärjestelmää. Tärkeintä tehtävässä on kehittymisorientoitunut asenne sekä aito kiinnostus myyntityötä ja järjestelmien kanssa työskentelyä kohtaan. Junior Sales Managerina pääset työskentelemään Helsingin keskustaan viihtyisään työympäristöön ja kannustavaan työyhteisöön. 

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Visma L7, Visma Nova, Visma Fivaldi sekä Visma Movenium. Tarjoamme asiakkaillemme myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja.

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 8 500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1 250. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa.

https://www.visma.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Toiminnanohjausjärjestelmien ratkaisumyynti asiakkaille
  • Uusasiakashankinta

Odotamme sinulta

  • Korkeaa motivaatiota myyntityössä menestymiseen ja itsensä kehittämiseen
  • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja asennetta
  • Kiinnostusta työskennellä ERP-järjestelmien parissa
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Hyvät työsuhde-edut, kuten puhelin- ja lounasetu
  • Kannustavan ja kehittävän työyhteisön
  • Joustavat työajat

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.7.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.