(Removed from publishing)

Johtaja, Sijoituskumppanit
OP

Original publication date 17.4.2019

Sijoituskumppanitiimissä tarjoamme palveluita ja ratkaisuja laaja-alaisesti asiakkaiden sijoitusvarallisuuden hoitoon sekä huolehdimme asiakkaan kokonaispalvelusta pankki- ja vakuutusasioissa.

Haemme Sijoituskumppanit-tiimiimme

JOHTAJAA

Johdat työssäsi sijoituspäälliköitä ja -asiantuntijoita. Toimit tiimin valmentavana esimiehenä toteuttaen pankkimme strategiaa tuloksellisesti. Kehität asiakkuuksia ja luot tiimisi kanssa ylivertaisia asiakaskokemuksia. Osallistut myös sijoitus- ja varallisuudenhoidon palveluiden kehittämiseen. Vastaat ja raportoit tiimin tuloksellisuudesta ja riskienhallinnallisista asioista varallisuuden hoidosta vastaavalle johtoryhmän jäsenelle.

Sinulta odotamme

Olet etsimämme finanssialan ammattilainen, mikäli sinulla on kokemusta sijoitus- ja varallisuudenhoitopalveluiden myynnistä sekä johtamisesta ja sinulla on motivaatiota edelleen kehittää ammattitaitoasi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työssä menestyminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, monipuolisia analysointitaitoja, myynnin ja asiakkuuksien johtamista sekä kykyä ja rohkeutta ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa tilanteissa. Olet sosiaalinen verkostoituja, joka pystyy osaamisellaan vakuuttamaan kuulijansa. Työskentelytavaltasi olet aktiivinen, itsenäinen ja vastuullinen. Kun omaat vielä positiivisen ja innostuneen asenteen, solahdat hyvin osaksi yhteistyöhaluista ja osaavaa joukkoamme.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan osaamistasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti panostaen asiakastyytyväisyyteen. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimustenkin mukaan korkea, ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Jani Vilpponen 24.4.2019. kello 11-12 ja 29.4.2019. kello 14-15 puh. 050 339 8022. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi urasivustomme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.5. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.