(Removed from publishing)

Huoltamotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 7.12.2018

Etsimme asiakkaallemme huoltamotyöntekijää Ouluun.

Tehtäviisi kuuluu kattavasti kaikki huoltoaseman työtehtävät, joita ovat mm. asiakaspalvelu, vitriinituotteiden ja annosten valmistaminen sekä monipuolinen kassatyöskentely.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon, eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Toivomme, että sinulta löytyy vilpitöntä halua palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Aiempi kokemus katsotaan hakijalle eduksi.  

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Töitä on tarjolla 20h/vko.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rantsi p. 044 412 4487.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.