(Removed from publishing)

HR Trainee Adeccolle
Adecco

Original publication date 8.1.2019Työn kuvaus:
  Haluatko kehittyä HR-alan osaajaksi maailmanlaajuisesti alansa johtavassa yrityksessä?
 
Haemme HR Traineeta Adeccon pääkonttorille Tikkurilaan tuotanto- ja logistiikkatiimiin. Työ on alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tammikuun aikana. Toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön noin 4-6 kuukauden ajaksi. Harjoittelujakson jälkeen on mahdollista työllistyä meille myös kesän ajaksi. Harjoittelujakso on palkallinen.
 
Tehtävässä pääset tutustumaan kattavasti koko rekrytointiprosessiin. Toimit konsulttien apuna ja avustat heitä eri rekrytointiprosessin työvaiheissa. Taitojesi karttuessa pääset hoitamaan myös itsenäisesti rekrytointiprosessin eri osa-alueita. Työtehtävät pitävät sisällään mm. seuraavia tehtäviä:
- Työpaikkailmoitusten avaus eri järjestelmiin
- Hakemusten läpikäynti ja haastattelukutsut
- Puhelinhaastattelujen teko ja ryhmähaastatteluihin osallistuminen
- Rekrytointimessuille osallistuminen ja Adecco-brändin tunnetuksi tekeminen
- Nopeiden tilausten täyttäminen
- Hallinnollisissa tehtävissä avustaminen kuten työtodistusten- ja sopimusten teko sekä työnhakijaviestintä
- Muissa äkillisissä/vaihtelevissa tarpeissa avustaminen mm. postitus, Exceleiden päivitys, tiedon etsiminen eri järjestelmistä, järjestelmien päivitys jne.

Toivomme sinulta jo hieman pidemmälle edenneitä opintoja henkilöstöhallinnon alalta ja etsit itsellesi omalta alalta harjoittelupaikkaa.  Aiempi kokemus HR-alalta on eduksi, mutta ei välttämättömyys sillä koulutamme sinut tehtävään.
 
Työssäsi tarvitset reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Olet sosiaalinen etkä pelkää tarttua puhelimeen ja lähestyt mielelläsi ihmisiä. Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne. Olet motivoitunut perehtymään HR-alan tehtäviin. Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten hyvä englanninkielentaito on tarpeen.
 
Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää rekrytointialan ja henkilöstöhallinnon osaamista ja kokemuksen myötä saat myös itsenäisiä vastuualueita. Tukenasi matkalla on osaava, rento ja mukava tiimi joka ottaa sinut lämpimästi vastaan ja perehdyttää tehtäviisi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin laita hakemus tulemaan pikaisesti osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Susanne Gustafsson puh. 050 444 4471 tai sähköpostitse susanne.gustafsson@adecco.fi tai HR-konsultti Mia Kettunen puh. 040 845 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  HR Trainee


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Työharjoittelu


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA