(Removed from publishing)

Hr- ja kehittämiskoordinaattori
Aspa Palvelut Oy

Original publication date 14.11.2019

Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme, että sote-alan muuttuviin tarpeisiin?

 

Haemme Aspa Palveluiden hallintoon HR- JA KEHITTÄMISKOORDINAATTORIA hoitamaan monipuolisia hallinnon tuki- ja koordinointitehtäviä.

Työtehtäväsi sisältää mm. erilaisia kehittämisen tehtäviä kehittämispäällikön tukena, rekrytoinnin ja koulutusten koordinointia (rekrytointi-ilmoittelu, oppilaitosyhteistyö, rekrytointitapahtumat, koulutustilaisuuksien järjestelyt, koulutusrekisteri yms.) sekä raporttien laatimista ja tiedonkeruuta sovitusti.

Vastaat omalta osaltasi asiakas- ja henkilöstökyselyjen organisoinnista sekä toimit mahdollisesti myös joidenkin järjestelmien pääkäyttäjänä (esim. rekrytointi- ja asiakastietojärjestelmät).

Sinulta odotamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä it-taitoja. Pystyt tuottamaan sisältöä, esitysmateriaaleja ja raportteja tarpeen vaatiessa. Pidät langat käsissäsi, etkä hätkähdä kiireestä tai muuttuvasta työympäristöstä ja teet mielelläsi myös rutiiniluonteisia tehtäviä.  

Toivomme, että sinulla on kaupallinen koulutus ja aiempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Työ edellyttää myös satunnaista matkustamista kotimaassa. Etsimme ennen kaikkea innostunutta tekijää, joka pystyy sisäistämään laajoja kokonaisuuksia toisinaan hyvinkin nopeasti ja ratkaisemaan ongelmia osana vahvaa ja ammattitaitoista työyhteisöä.

 

Meillä on tarjota sinulle viihtyisät ja uudet toimitilat Helsingin Malmilla, kattava Tyky-etu, laaja työterveyshuolto sekä loistava työporukka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Netta Linturi, puh. 050 3651781, etunimi.sukunimi@aspa.fi  ma 18.11. klo 15.30 – 17.00 sekä pe 22.11. klo 13.30 – 14.30.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hr@aspa.fi otsikolla ”Koordinaattori”.

Hakuaika päättyy 24.11.2019.