(Removed from publishing)

HR-asiantuntija - Helsinki
Eilakaisla

Original publication date 13.6.2019
Etsimme ohjelmistoalan asiakkaallemme Helsingin Munkkivuoreen osa-aikaista HR-asiantuntijaa noin kolme kuukautta kestävään määräaikaisuuteen. Työtä on tarjolla noin 2-3 päivää viikossa joustavalla aikataululla. Toivottu aloitus tehtävässä on heinäkuun alussa. Toimeksianto tullaan solmimaan henkilöstövuokrauksena, jolloin tulet työllistymään Eilakaislalle, mutta työskentelemään HR-asiantuntijana asiakasyrityksessämme. 

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi HR-asiantuntijana kuuluvat monipuoliset työsuhteen elinkaareen liittyvät asiat yrityksessä. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä talous- ja henkilöstöjohtajan kanssa ollen hänen kanssaan vastuussa henkilöstöasioiden sujumisesta. Osallistut rekrytointiprosessien suorittamiseen sekä huolehdit työsopimusten teosta. Toimenkuvaasi kuuluvat myös palkkahallinnon avustavat tehtävät. Tartut tarvittaessa näppärästi myös yrityksen muihin juokseviin asioihin kuten HR-raportointiin ja tiedottamiseen, henkilöstösuunnitteluun ja rekrytointijärjestelmien kilpailutukseen.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää työsuhdeasioiden ja työlainsäädännön kattavaa tuntemusta. Olet persoonaltasi luotettava, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työotteesi on itsenäinen, ripeä ja tarkka. Työskentelet tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä IT-talossa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Munkkivuoressa. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 25.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.