(Removed from publishing)

Henkilöstöasiantuntija Pirkanmaan Jätehuollolle
Adecco

Original publication date 7.3.2019

Pirkanmaan Jätehuolto on 17 kunnan ja 440 000 asukkaan oma jäteyhtiö. Yhtiö tuottaa kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelut. Palveluverkostoon kuuluvat kilpailutettu jätteenkuljetus, aluejäte- ja ekopisteet, 20 jäteasemaa, Tammervoiman hyötyvoimala sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätekeskukset. Verkostoa täydentävät muun muassa Repe&Romu -kierros ja jätteiden putkikeräys Vuoreksessa. Olemme vastuullinen toimialan edelläkävijä, kohti kestävää tulevaisuutta.

 

Haemme nyt HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Tehtävässä pääset toteuttamaan yrityksen HR-strategiaa ja vastaat mm. rekrytointien koordinoinnista, työsuhteeseen liittyvistä asioista, toimit työterveyden yhteyshenkilönä ja osallistut yrityksen kehittämisprojekteihin. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä esimiesten ja yrityksen johdon kanssa. Toimit päivittäin esimiesten tukena henkilöstöasioiden asiantuntijana ja olet mukana jalkauttamassa sovittuja yhteisiä käytäntöjä. Työpisteesi sijaitsee Tampereen Tampellassa.

Etsimämme henkilö on henkilöstöasioiden ammattilainen, jolla on kattava työkokemus vastaavista HR-tehtävistä. Odotamme sinulta hyvää työlainsäädännön ymmärrystä ja monipuolista kokemusta työsuhdeasioista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Käytössämme on Avainta työehtosopimus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan HR-tehtävien parissa ja asiantuntijaorganisaation tuen työllesi. Tehtävä on puoli vuotta kestävä sijaisuus.

Jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 22.3. mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.