(Removed from publishing)

Financial Controller, Helsinki
Colliers International Finland Oy

Original publication date 11.11.2019

Haemme nyt Helsingin Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme Financial Controlleria kokoaikaiseen vakituiseen työtehtävään, osaksi 80 hengen talouspalveluiden ammattilaisten joukkoa. Kunnia-asiamme on palvella talouspalveluyksikkömme kansainvälisiä ja kotimaisia kiinteistösijoittajia ammattitaidolla ja asiakaspalveluhenkisesti. Suhtaudumme innostuksella palvelun laadun ja prosessien kehittämiseen ja hyödynnämme mm. robotiikkaa. Työ tarjoaa mahdollisuuden oppia koko ajan uutta monipuolisessa talouspalveluiden tehtäväkentässä ollessamme mukana asiakkaidemme yritysjärjestelyissä ja muutoksissa.

Financial controllerina vastaat nimettyjen asiakkaidemme kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden sekä konsernien talousraportoinnista. Työssäsi sinua tukevat kirjanpitäjät ja muu Colliersin talousorganisaatio. Tehtäviisi kuuluu sekä kuukausittainen talousraportointi asiakkaillemme että näiden tilinpäätöksistä, konsernitilinpäätöksistä, omistajaraportoinnista ja viranomaisraportoinnista vastaaminen yhdessä Colliersin asiakkuustiimin kanssa.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto, konsernilaskentataitoa, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta ulkoisesta laskennasta. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Aikataulujen pitäminen ja laatu ovat sinulle kunnia-asia ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan, Baswaren ja Clausion FPM:n käyttökokemusta.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Jaat innostuksemme kehittää ja kehittyä. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme motivoivan työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Erja Takala, puh. 0500 912 091.