(Removed from publishing)

CONTROLLER, Jyväskylä
Experis

Original publication date 10.1.2019
Samla Capital Oy on vuonna 2015 perustettu ja voimakkaasti kasvava yritys, jonka pääpaikka sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen. Hallinnoimme kolmea kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, Samla Toimitilat Ky:tä, Samla Toimitilat II Ky:tä ja Samla Asunnot Ky:tä, joiden tekemien sijoitusten arvo on lähes 80 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.samlacapital.fi

 

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Jyväskylään

CONTROLLERIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on vastata yrityksemme sekä hallinnoimiemme rahastojen ja kiinteistökohteiden taloushallinnon tehtävistä. Vastuullasi on ylläpitää ja tuottaa taloudellista tietoa, laatia kvartaaliraportteja ja hoitaa vastuullesi kuuluvia päivittäisiä talousasioita. Kehität taloudellista seurantaa ja työkaluja sekä tehostat prosesseja. Teet tiivistä yhteistyötä kiinteistöassistentin ja -päällikön sekä salkunhoitajan, myynnin ja johdon kanssa. Työskentelet säännöllisesti myös ulkoisten kumppanien kuten tilitoimiston kanssa ja ymmärrät kirjanpidon käytännöt konsernitilinpäätöksineen. Osallistut myös riskienhallintaan ja complianceen liittyviin asioihin sekä hoidat raportoinnit esimerkiksi Suomen Pankkiin, FIVA:aan ja rahoittajille.

Voit olla jo urallasi edennyt valmis osaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että pidät laaja-alaisesta työnkuvasta ja sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • innostusta kiinteistö- ja sijoitusalaa kohtaan
  • työtä pelkäämätöntä asennetta ja oma-aloitteisuutta
  • tarkkuutta ja joustavuutta
  • tiimityötaitoja
  • erinomaista Excelin hallintaa
  • erinomaisia tiedon hankinta-, analysointi- ja raportointitaitoja
  • taloushallinnon ja kirjanpidon käytäntöjen hallintaa
  • kiinteistöalan kokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin. Tehtävää voidaan myös räätälöidä valittavan henkilön taustan ja kokemuksen mukaan. Taustastasi ja halustasi riippuen voit myös osallistua ja kehittyä sijoituskohteiden analysoinnissa ja salkunhoidossa. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 27.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.