(Removed from publishing)

Business Development Manager
Digita Oy

Original publication date 4.11.2019

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.

Digitan Video Delivery Services –yksikkö kehittää videojakelupalveluja kaupallisiksi konsepteiksi yhdessä kumppaneidemme kanssa. Lisäksi pidämme suunnistuksesta, mutta edellinen Jukolan viestijoukkueen kapteenimme ja liiketoiminnan kehittäjämme eksyi toiselle työnantajalle.

Niinpä etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen:

Business Development Manageria

Televisio on uudistumassa mm. maksullisen tv-tarjonnan monipuolistuessa, hybridi-tv-ratkaisujen yleistyessä sekä televisiojakeluverkkojen ja internetin yhdistyessä yhä monikanavaisemmaksi jakelualustaksi. Digitan Video Delivery Services –yksikkö kehittää näitä ratkaisuja toimiviksi konsepteiksi ja Business Development Managerin rooli on tässä kehityksessä oleellinen. Digita haluaa uudistaa suomalaista televisiota maailmankin mittakaavassa ainutlaatuisilla ratkaisuilla ja haemme nyt henkilöä, joka kokee tämän intohimokseen! Eikä suunnistusharrastuksesta ole tietenkään haittaa median murroksen viidakossa seikkaillessa.

Business Development Managerina kehität Digitan videojakeluliiketoimintaa yrityksen strategian mukaisesti sekä tarvittaessa vastaat myös laajemmista, koko Digitan broadcasting-toimintaan liittyvistä hankkeista. Rakennat ja ideoit uusia liiketoimintakonsepteja, sekä suunnittelet videon, median, videomainonnan ja tapahtumien ympärille rakennettavia palvelumalleja.  Tehtävässäsi mallinnat liiketoimintaa kannattavuus- ja kassavirtalaskelmien kautta sekä rakennat näiden pohjalta erilaisia hinnoittelumalleja. Myös kumppanuusverkoston rakentaminen ja kartoittaminen kuuluvat vastuullesi. Vastapainoksi kaikelle tälle, voit käydä esimerkiksi iltarasteilla harjoittelemassa ensi kesän Jukolan viestiä varten.

Jos sinulla on kokemusta digitaalisen palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja strategiatyöstä, saatat olla etsimämme henkilö. Olet tottunut ideoimaan uusia liiketoimintamalleja ja mallintamaan niitä kannattavuus- ja kassavirtalaskelmien kautta. Erilaisten pilotti- ja tutkimushankkeiden rakentaminen on sinusta kiinnostavaa ja olet hyvä esittelemään niitä niin talon sisällä, kumppaniverkostolle kuin asiakkaillekin. Tehtävään sopii hyvin tekninen- tai kaupallinen korkeakoulutustausta ja kertynyt kokemus media- tai tv-toimialalta katsotaan eduksi. Niin, ja myös aiempaa suunnistuskokemusta voi olla.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan liiketoiminnan kehittämistehtävän tulevaisuuden telkkarin tekemisen ytimessä. Saat tehtävääsi vahvojen ammattilaisten tiimin tuen ja loistavat työkaverit sekä tutkitusti rennon ja hyvän työilmapiirin. Käytössäsi on markkinajohtajan työkalut sekä laadukkaat tuotteet ja palvelut ja hyvät työsuhde-edut. Selvyyden vuoksi vielä todettakoon, että Jukolan viestiin saa tietenkin osallistua myös naiset. Ja kyllä kannustusjoukkojakin aina tarvitaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 18.11. asti.