(Removed from publishing)

Business Controller Vallilan toimistolle
Yrjö ja Hanna Kodit

Original publication date 4.1.2019

Haemme nyt Vallilan toimistollemme Business Controlleria vahvistamaan nelihenkistä taloustiimiä. Vastaat palvelujohdon ja esimiesten tukemisesta siten, että taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle.

Tehtävässäsi pääset sekä suunnittelemaan liiketoiminnan strategisia kokonaisuuksia että kehittämään toimintaa. Tuet Yrjö ja Hanna Kotien palvelutoimintaa tuottamalla taloudellisia analyysejä ja ennusteita sekä vastaamalla budjetoinnista. Seuraat palvelutuotantoa kuvaavia avainlukuja ja tuotat poikkeama-analyysejä sekä kuukausiraportteja.

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Käytätä sujuvasti niin Office- työkaluja kuin erilaisia taloushallinnon raportointityökaluja. Tehtävä edellyttää analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä joustavaa ja ulospäinsuuntautunutta asennetta.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Keskeisin yhteistyökumppanisi oman tiimisi rinnalla on palvelu- ja myyntijohtaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä talousjohtaja Jari Sartokoskeen 040 516 7323. Parhaiten tavoitat hänet 8.1. ja 11.1. klo: 12-13 välisenä aikana. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: jari.sartokoski@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 20.1.2019 täyttämällä oheinen hakemus.