(Removed from publishing)

Baarityöntekijä Old Storyyn
Old Story

Original publication date 28.10.2019

Tikkurilan High Streetillä sijaitseva ja klassikon mainettakin nauttiva Old Story on suosittu urheiluravintola, joka monipuolisen urheilutarjonnan lisäksi tarjoaa myös livemusiikkia viikoittain ympäri vuoden.

Haemme nyt BAARITYÖNTEKIJÄÄ täydentämään Old Storyn työporukkaa.

Tässä tehtävässä työskentelet baaritiskin takana, rahastat, ylläpidät ravintolan siisteyttä ja totta kai myös rupattelet asiakkaiden kanssa – Old Storyssä on paljon paikallisia vakiokävijöitä, jotka tulevat sinulle työn touhussa taatusti tutuiksi!

Old Storyn työporukka koostuu rennoista ja hauskoista persoonista, jotka ovat kuin yhtä suurta perhettä. Etsimme tiimin täydennykseksi jo hieman baarityöstä kokemusta kartuttanutta, iloista ja puheliasta tyyppiä, joka on kiinnostunut oluista ja työskentelee oma-aloitteisesti pitäen kokonaisuuden hallussa.

Työn aloitus on heti soveltuvan työntekijän löydyttyä ja vuoroja luvassa keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Työtunteja on mahdollisuus tehdä myös vähemmän oman tilanteen mukaan. Ravintola on auki maanantaista sunnuntaihin klo 9-02, joten töitä on tarjolla erilaisissa vuoroissa painottuen kuitenkin iltoihin ja viikonloppuihin.

Jos haluat työskennellä rokin, sportin ja rennon tunnelman siivittämänä tässä omalta olohuoneelta tuntuvalta pubissa, hae paikkaa heti! Edellytykset työnsaannille:

  • Suomen kielen taito
  • Aikaisempaa anniskelukokemusta
  • Mahdollisuus työskennellä yövuoroissa

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi & anniskelupassi
  • Olutosaaminen

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian.