(Removed from publishing)

B2B-myynnin kehityspäällikkö
Helen Oy

Original publication date 7.11.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

B2B-myynnin kehityspäällikkö

Tule vauhdittamaan Helenin myyntiä ja rakentamaan kanssamme markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä! Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset toimimaan Helenin jatkuvasti  laajenevan palveluvalikoiman parissa, rakentamaan uusia toimintatapoja ja kehittämään olemassa olevia prosesseja. Työskentelet B2B-myynnin ja markkinoinnin operatiivisessa rajapinnassa ja teet tiivistä yhteistyötä myös monien muiden liiketoimintojemme kanssa.

Tehtäväsi on auttaa myyntiä saavuttamaan strategian mukaiset tavoitteet. Kartoitat kasvumahdollisuuksiamme ja tuot käyttöön uusia konkreettisia keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Toivomme, että uusien potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseksi hyödynnät vahvalla ammattitaidolla erityisesti digitaalisia kanavia ja kehität markkinoinnin automaatiota. Asiakaslähtöisen myynnin tukea pystyt vahvistamaan digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Toimit asiakastietojärjestelmän (CRM) pääkäyttäjänä ja kehität järjestelmää tukemaan entistä paremmin myyntiprosessia.

Odotamme sinulta intohimoista suhtautumista myyntiin ja ehdottomasti eduksesi on, jos sinulla on kokemusta myyntityöstä. Toivomme, että sinulla on luontainen kyky nähdä asioita asiakkaiden näkökulmasta ja ymmärrät eri asiakassegmenttien ja ostopersoonien erot. Etsimme tiimiin henkilöä, jolla on palava halu hyödyntää aiempaa osaamistaan sekä rohkeutta ottaa uusia keinoja käyttöön, jotta tavoitamme nykyiset ja tulevat asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla. Eduksi katsomme, jos sinulla on osaamista joistain seuraavista käytössämme olevista järjestelmistä: Microsoft Dynamics CRM, EPI Campaign tai Google Analytics. Tehtävässä menestyy henkilö, jonka suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on erinomainen. Hyvästä englannin kielen taidosta on etua.

Jos ”growth hacking” herättää mielenkiintosi, sinulla on vahva halu sekä tiedot ja taidot viedä meitä kohti tavoitettamme olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö, niin lupaamme, että mahdollistamme hyvien tulosten saavuttamisen.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Tiina-Kaisa Saukkolalta (040 749 5917 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Tiina-Kaisa on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse ke 13.11.2019 klo 9 - 11.00 ja pe 15.11. klo 12 - 14.00. Hakea voit sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 21.11. mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-cv:n osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!