(Removed from publishing)

Avustava rakennetutkija
Kiwa Inspecta

Original publication date 11.12.2019

Haemme Helsinkiin avustavaa tutkijaa kunto- ja rakennetutkimustehtäviin. Työnkuvasi koostuu kenttätutkimuksien avustavista tehtävistä, joihin kuuluvat mittaukset, näytteenotto sekä rakenteiden avaukset ja kevyet paikkaukset. Lisäksi vastaat tutkimuskaluston kunnosta ja säilytyksestä sekä laitekalibroinneista. Pääset työskentelemään ja kehittymään alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöjen- ja rakenteiden asiantuntijajoukossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi rakennus- tai talotekniikan peruskoulutus. Aiempi kokemus rakennusaputöistä on eduksi. Hyödynnät tehokkaasti käytössämme olevia moderneja mittalaitteita, työkaluja ja tutkimusmenetelmiä. Tavallisimpien käsi- ja sähkötyökalujen käyttö sujuu sinulta vaivatta. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/  viimeistään 29.12.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.