(Removed from publishing)

Automaatioinsinööri
Meyer Turku Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ vastaamaan huippuluokan linjojen automaation toiminnasta ja kehittämisestä.


Tehtäviisi kuuluu

Automaatioinsinöörinä pääset toimimaan uusien ja rakenteilla olevien automatisoitujen tuotantolinjojen parissa. Vastaat huippuluokan linjojen automaation toiminnasta ja kehittämisestä.

Toimit oman vastuualueen kontaktina laitevalmistajan suuntaan. Hallitset vastuuprosessisi teknisesti ja toimit telakan kunnossapidon tukena. Vastaat määriteltyjen teknisten prosessien suunnittelusta, rakentamisesta, verifioinnista sekä hyväksynnästä ja käyttöönotosta.

Toiminnan kehittämiseksi analysoit prosessi-, kunnossapito- ja laadullisia haasteita yhdessä kunnossapidon ja tuotannon henkilöstön kanssa sekä teet tarvittavia kehitystoimia.

Pääset osaksi teknistä tiimiä, joka toimii tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja kunnossapidon kanssa.


Toivomme hakijalta

Olet valmistunut tekniseltä alalta (DI tai ins.) ja työskennellyt vastaavien tehtävien parissa vähintään kahden vuoden ajan.

Työ edistyy parhaiten, jos olet lisäksi oma-aloitteinen ja sinulla on itsenäinen työskentelyote. Hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot ovat vahvasti etuna.

Taidat myös englannin kielen hyvin.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Hanna Koponen
Osastopäällikkö, osavalmistus
+358 40 823 4239 (hakuaikana maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15–16)
hanna.koponen@meyerturku.fi