(Removed from publishing)

Automaatioasentaja, Helsinki
ISS Palvelut Oy

Original publication date 11.1.2019

Etsimme nyt AUTOMAATIOASENTAJIA tiimiimme Helsinkiin

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Automaatioasentajana vastaat monipuolisista huolto- ja korjausrakentamisen työtehtävistä eri asiakaskohteissamme Helsingissä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7- 15.30, ja työsuhde on vakituinen.

Sinä voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on alan ammattikoulutus ja työkokemusta kiinteistöliiketoiminnan parista vastaavista tehtävistä ja hyvä IV-järjestelmien- ja talotekniikan prosessien tuntemus.Edellytämme osaamista erilaisista järjestelmistä (esimerkiksi. Trend, Atmostech,Fidelix, Siemens, Computec, TAC). Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat atk- taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssäsi. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta on ehdoton edellytys. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä uralla.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2019.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -