(Removed from publishing)

Asentajia Arnon Oy:lle Turkuun
Adecco

Original publication date 4.1.2019Työn kuvaus:
 

ARNON Oy  tarjoaa sähköistystä ja automaatiota kokonaispalveluna valituille asiakkailleen, joita ovat kone-, laite- ja järjestelmätoimittajat prosessi-, kaivos-, energia- ja meriteollisuudessa. ARNON on palvellut asiakkaitaan jo neljä vuosikymmentä vuodesta 1978, jolloin Tampereen Keskustekniikka Oy aloitti toimintansa Tampereella. Sittemmin ARNON on laajentunut merkittäväksi kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. ARNON työllistää lähes 200 henkilöä ja toimipisteitä on Tampereen lisäksi Turussa, Kauhavalla, Vaasassa sekä Puolassa.
Etsimme nyt asiakkaallemme, Arnon Oy:lle, monitaitoisia asentajia kojeistovalmistukseen Turkuun pitkäaikaisiin työsuhteisiin.
Työsi sisältää erilaisten runkorakenteiden valmistusta, sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa ja kalustusta sekä kytkentää.
Odotamme sinulla olevan:

  • sähköalan koulutusta
  • kokemusta mekaanisista asennustöistä
  • sähköisten ja mekaanisten piirustusten hyvä lukutaito
  • riittävä englanninkielentaito ymmärtää työdokumentteja

Arvostamme ammattimaista ja aikaansaavaa asennetta työntekoon, asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja ja omatoimista sekä täsmällistä työskentelyotetta. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja olla mukana tuotannon kehitystyössä.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti, kuitenkin viimeistään 14.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen arkisin klo 9-15, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku