(Removed from publishing)

Asentaja (Data-center)
Caverion Suomi Oy

Original publication date 26.10.2018

Haluatko työskennellä osana innokasta ja dynaamista työyhteisöä? Vahvistamme tiimiämme ja haemme nyt LVISKA-alan kokemusta omaavaa asentajaa Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme. Hae heti mukaan!

Tulet toimimaan jatkuvassa vuorotyössä huollon ja käyttöpäivystäjän tehtävissä data-center kohteidemme ylläpidossa. Työnkuvaasi kuuluu vastaaminen modernin datacenter-kohteen teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta ja valvomotehtävistä. Arvostamme sähköpätevyydet omaavaa tekijää, sillä työ sisältää ajoittain myös sähköasennuksia. Vaadimme hakijalta englannin kielen taitamista niin suullisesti kuin myös kirjallisesti.

Monipuolisen roolin lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen osaavassa tiimissämme. Sinulla on käytössäsi hyvät ja nykyaikaiset työkalut sekä osaavan tiimin tuki. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa:

  • talotekniikan tuntemus ja tietokoneiden käytön perusosaaminen
  • talotekniikka-alan päivystyskokemus
  • koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta
  • systemaattinen ote työhösi
  • kyky toimia itsenäisesti, vastuullisesti ja joustavasti myös painetilanteessa

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Janne Jokinen puh. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com. #LI-TN1

Hae tehtävää 18.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.