(Removed from publishing)

Aluepäällikkö, Suomi
Exact AIP-Mittaus OY

Original publication date 5.12.2018

Nykyisen aluepäällikön siirtyessä uusiin tehtäviin asiakkaamme Exact AIP-Mittaus Oy etsii pohjoismaiseen tiimiinsä uutta ja dynaamista ALUEPÄÄLLIKKÖÄ, jonka vastuualueeseen kuuluu koko Suomen alueen toimintojen ylläpito, johtaminen ja kehittäminen. Exact AIP-Mittaus Oy on osa kansainvälistä Exact -konsernia.

Aluepäällikkönä johdat tulosvastuullisesti Suomen alueen liiketoimintoja ja organisaatiota henkilöstön, projektien ja asiakkuuksien osalta. Aluepäällikön keskeisiin tehtäviin kuuluu liiketoimintayksikön budjetointi ja ennustaminen sekä uusasiakashankinta yhdessä Ruotsin emoyhtiön myyntipäällikön kanssa. Olet vastuussa asiakkuuksien aktiivisesta kehittämisestä ja asiakastyytyväisyydestä. Kehität liiketoimintoja myynnillisellä ja asiakaslähtöisellä ajattelulla sekä johdat henkilöstöä innostavalla ja energisellä otteella. Henkilöstöjohtamisen osalta hoidat liiketoimintayksikön rekrytoinnit sekä henkilöstöresursoinnin, osaamisen suunnittelun ja kehittämisen yhdessä konsernin HR:n kanssa. Olet osa pohjoismaista johtoryhmää ja teet osaltasi yhteistyötä muiden alueiden sekä konsernin johtoryhmän kanssa.

Aluepäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Vankkaa kokemusta maanmittauksesta, rakennuksen tietomallintamisesta (BIM), rakennusalalta/infrastruktuurista tai arkkitehtuurista
  • Johtotason kokemusta konsultointiliiketoiminnasta
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä paikallisen että kansainvälisen organisaation asiointikielenä. Ruotsin kielitaito on etu pohjoismaisena yhteistyökielenä.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, johtamistaitoa ja päätöksentekokykyä
  • Tavoitteellista ja tuloshakuista orientaatiota liiketoiminnan kehitykseen

Tarjoamme Sinulle vastuullisen tehtävän mielenkiintoisella toimialalla, hyvän ja rennon työyhteisön kansainvälisessä organisaatiossa sekä ammattitaitoiset kollegat. Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 26.12.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan seniorikonsultti Maarit Watkins p. 0440622748 tai maarit.watkins@barona.fi.