(Removed from publishing)

Ajokortillinen siivooja, Coast Services Oy
Alen Consulting Oy

Original publication date 15.3.2019

Asiakkaamme Coast Services on Pirkanmaan alueella toimiva siivousyritys, joka tarjoaa monipuolisia siivouspalvelujaan vaihteleviin kohteisiin laadukkaasti ja ammattitaidolla. Yritykseltä luonnistuvat niin toimitila- ja kotisiivoukset kuin remontti- ja rakennussiivouksetkin. Yrityksen kotipaikka on Kangasala, mutta siivouskohteet sijaitsevat koko Pirkanmaan alueella. 

Etsimme heille nyt 

AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA

monipuolisiin siivouskohteisiin. 

Etsimämme henkilö on luotettava ja omatoiminen, hyvällä fyysisellä kunnolla varustettu tekijä. Toivomme aikaisempaa siivouskokemusta, sillä kohteissa tehdään töitä itsenäisesti. Kokemustakin tärkeämpää on kuitenkin reipas asenne työntekoa kohtaan!

Kohteet voivat vaihdella remonttisiivouksista koti- ja toimistosiivouksiin. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä, sillä siivouskohteet sijaitsevat Kangasalan ja Tampereen lisäksi ympäri Pirkanmaata. Sinulta tulee löytyä myös työturvallisuuskortti. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa.

Töitä on alustavasti tarjolla viikoilla 15, 17 ja 19, viikoittaiset työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan. Kyseessä on keikkaluontoinen vuokratyösuhde, palkkaus alan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen painikkeen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503.