(Removed from publishing)

Accounting Specialist
Efima Oy

Original publication date 1.8.2019

Mapittaako? – Meillä ei ainakaan mapiteta!

Haemme kokenutta kirjanpitäjää vastaamaan nimettyjen asiakkaiden pääkirjanpidosta sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme kirjanpito- ja veroasioissa sekä osallistut uusien asiakkuuksien palvelunkäynnistysprojekteihin. Asiakaskuntamme taloushallinnon ulkoistuspalveluissa koostuu keskisuurista ja suurista yrityksistä. Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi esimerkiksi olla ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton!

Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työtehtäviisi voi sisältyä myös taloushallinnon ja kirjanpidon prosessien tai järjestelmien kehitystehtäviä. Meillä vastaat työstäsi ja sen tuloksista itsenäisesti ja työtä voit tehdä joustavasti myös etänä. Meidän tehtävänä on tarjota sinulle puitteet ja edellytykset työssäsi onnistumiseen.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Mitä odotamme sinulta:

  • vähintään viiden vuoden työkokemusta monipuolisista reskontra- ja kirjanpitotehtävistä sekä kokemusta tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta.
  • halua oppia uutta ja kehittää itseäsi sekä tarttua innolla monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
  • sopeutumiskykyä muuttuvassa toimintaympäristössä ja valmiudet johtaa sekä itseäsi että omaa työtäsi
  • kykyä ja halua sparrata kollegoitasi taloushallinnon tehtävissä
  • aktiivista ja kehityslähtöistä toimintaa taloushallinnon järjestelmien parissa
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM)

On eduksi, jos sinulla on KLT-tutkinto ja osaamista konsernilaskennasta.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Meiltä löydät mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 18.8.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipyilemättä!

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun, soveltuvuusarvioinnin sekä case-tehtävän. Kolmivaiheinen rekrytointiprosessimme viedään tämän tehtävän osalta läpi kokonaisuudessaan elo-syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa People Manager Heini Kivelä. Heinin tavoitat sähköpostilla heini.kivela@efima.com tai puhelimitse numerosta 050 515 1153. maanantaina 5. ja 12.8. klo 10-12.