Yrityksen logo

Tampereen kaupunki - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Tampere on tekemisen kaupunki!

Suomen vetovoimaisin kaupunki tunnetaan ennen kaikkea rennosta ilmapiiristään ja suurista hankkeistaan. Tampere on kompaktin kokoinen kaupunki, joka vuodesta toiseen houkuttelee uusia asukkaita, matkailijoita ja työntekijöitä. Olemme ylpeitä kaupungistamme!

Olemme Pirkanmaan suurin työnantaja ja rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 000 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia.

Palvelumme sijoittuvat neljälle, kunnan perustehtäville perustuvalle palvelualueelle: sosiaali- ja terveyspalvelut, sivistyspalvelut, elinvoima ja kilpailukyky sekä kaupunkiympäristö. Kaupunkiorganisaatioon kuuluvat myös konsernihallinto, liikelaitokset Tampereen Vesi ja Tampereen kaupunkiliikenne sekä Pirkanmaan pelastuslaitos.

Tarjoamme työntekijöille kilpailukykyiset suuren työnantajan edut ja monipuolisia urapolkuja. Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Haluamme huolehtia yhdessä, että Tampere on inhimillinen, vetovoimainen ja paras paikka - nyt ja tulevaisuudessa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen henkeä ympäri vuoden.

Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme. Sinua ja osaamistasi tarvitaan!

Yhteystiedot
  • Puhelin +3583565611
  • Käyntiosoite PL 487, 33101
  • Postiosoite PL 487, 33101
  • Työnantajan verkkosivut tampere.fi
Tutustu työnantajaan Tampereen kaupunki
Avoimet työpaikat
Tampereen kaupunki on KUNT jonka päätoimiala on Julkinen hallinto. Vuonna 2020 yrityksen Tampereen kaupunki liikevaihto oli 451 323 000,00 euroa. Vuonna 2019 liikevaihto oli 468 150 000,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -3,59 %. Tilikauden tulos vuonna 2020 oli 63 839 000,00 euroa. Tampereen kaupunki käyttää y-tunnusta 0211675-2. Työnantajalla on tällä hetkellä 53 avointa työpaikkaa Oikotiellä.