Vaasan kaupunki logo

Vaasan kaupunki - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Löydä oma paikkasi loistaa!

Meillä pääset tekemään taatusti merkityksellistä työtä: olet mukana tekemässä Vaasasta kaupunkia, jossa asuvat maailman onnellisimmat asukkaat.

Lähtökohtanamme on saada paras potentiaali esiin työyhteisöissämme rohkaisemalla ja tukemalla. Sen vuoksi satsaamme esihenkilötyöhön ja valmentavaan johtamiseen. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Sen vuoksi suosimme anonyymiä rekrytointia. Työyhteisöillemme tärkeät teemat tulevat esiin yhteisissä arvolupauksissamme: iloitsemme työkavereiden onnistumisista ja annamme kaikkien loistaa. Tähtäimessämme on erinomainen työntekijäkokemus, niin hyvä, ettei muualle enää haluakaan.

Vaasassa energia on positiivista virtaa, joka näkyy paitsi elinkeinoelämässä myös ihmisten arjessa ja kaupungin kehittymisenä. Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde: meri onkin osa arkeamme ja arjessa latautumista.  Pohjolan energiapääkaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä modernia kansainvälisyyttä, nuorta intoa, innovatiivista osaamista ja herkkää rauhaa. Vaasasta löytyy yli 140 energia-alan yritystä sekä yli 20 kulttuurielämystä kilometrin säteellä torista.

Tarjolla on monipuolisesti eri alojen työtehtäviä opettajasta projekti-insinööriin ja sihteeristä lavastajaan. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae onnellisen arjen tekijäksi!

Lue lisää Vaasan kaupungista työnantajana ja työntekijöidemme tarinoita: www.vaasa.fi/rekrytointi.

Yhteystiedot

  • Puhelin +35863251111
  • Käyntiosoite PL 3, 65101, Vaasa
  • Postiosoite PL 3, 65101, Vaasa
  • Työnantajan verkkosivut vaasa.fi

Tutustu työnantajaan Vaasan kaupunki

Avoimet työpaikat
Vaasan kaupunki on KUNT jonka päätoimiala on Julkinen hallinto. Vuonna 2020 yrityksen Vaasan kaupunki liikevaihto oli 107 640 000,00 euroa. Vuonna 2019 liikevaihto oli 129 858 000,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -17,11 %. Tilikauden tulos vuonna 2020 oli 32 621 000,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Vaasa ja käyntiosoite PL 3, 65101, VAASA. Vaasan kaupunki käyttää y-tunnusta 0209602-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.