Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy logo

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Miljoonien matkojen mahdollistaja

Hallinnoimme Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistamme raitiovaunukaluston. Vastaamme raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä sekä kunnossapidosta. Hoidamme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä järjestämme Helsingin kaupunkipyöräpalvelun.

Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa päästöttömällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Liikutamme

Olemme läsnä kaupunkilaisten arjessa joka päivä. Metrojunissa, raitiovaunuissa ja Suomenlinnan lautalla tehdään vuosittain yli 150 miljoonaa matkaa. Lisäksi vastaamme suositusta Helsingin kaupunkipyöräpalvelusta, joilla poljetaan vuosittain yli 3 miljoonaa matkaa.

Pidämme kunnossa

Helsingin raitiovaunujen, metrojunien, raitiotie- ja metroradan, metroasemien sekä neljän varikon kunnosta huolehtii noin 300 ammattitaitoista työntekijäämme.

Rakennamme ja kehitämme

Ainutlaatuista osaamistamme tarvitaan useissa suurissa pääkaupunkiseudun raideliikennehankkeissa, kuten Raide-JokerissaKruunusilloissa ja Kalasatamasta Pasilaan -hankkeessa. Tulevaisuudessa osaamistamme tarvitaan yhä enemmän pääkaupunkiseudun raideliikenteen laajentuessa.

Perustehtävämme osuu vastuullisuuden ytimeen

Me tuotamme kestävän liikkumisen palveluja, joiden avulla tuetaan kaupungin ympäristötavoitteiden saavuttamista. Kestävä ja laadukas raideliikenne vähentää yksityisautoilua ja edistää kaupunkirakenteen tiivistymistä. Lisäksi hankimme ainoastaan päästötöntä sähköä, jolloin raideliikenteestä ei aiheudu lainkaan suoria hiilidioksidipäästöjä. Tehtävämme on myös tuottaa luotettavia, turvallisia ja esteettömiä liikennepalveluja. Voit lukea lisää vastuullisuustavoitteistamme ja Hiilineutraali Kaupunkiliikenne 2030 -ohjelmasta sivuiltamme.

Tavoitteenamme on olla vastuullinen ja haluttu työpaikka, jossa henkilöstö voi hyvin ja joka tarjoaa mahdollisuuden merkityksellisen työn tekemiseen ja työssä kehittymiseen. Haluamme kehittää työtekijöiden osaamista, tukea mahdollisuuksia edetä uralla ja palkita hyvästä työstä. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme ja yhdessä olemme joukkoliikenteen arvostetuin osaaja jatkossakin!

Lue lisää työskentelystä meillä sivuiltamme.

Tutustu myös työntekijätarinoihimme sekä asiantuntijoidemme kirjoituksiin sivuillamme

Yhteystiedot

  • Puhelin +35893101071
  • Käyntiosoite PL 100, 01022, Kaupunkiliikenne
  • Postiosoite PL 100, 01022, Kaupunkiliikenne
  • Työnantajan verkkosivut kaupunkiliikenne.fi

Tutustu työnantajaan Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Avoimet työpaikat
Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Paikallisliikenne. Vuonna 2022 yrityksen Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy liikevaihto oli 166 208 264,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 0,00 euroa. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli -2 524 026,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Kaupunkiliikenne ja käyntiosoite PL 100, 01022, KAUPUNKILIIKENNE. Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy käyttää y-tunnusta 3251002-1.