Turvallisuusalan avoimet työpaikat

Etsitkö töitä turvallisuusalalta? Olet oikeassa paikassa! Tutustu turvallisuusalan avoimiin työpaikkoihin ja hae unelmiesi työpaikkaa turvallisuusalan parissa!

Vinkit työnhakuun

Mikä on turvallisuusala?

Turvallisuusala on laaja-alainen ala, joka keskittyy ihmisten ja omaisuuden suojaamiseen erilaisilta riskeiltä ja vaaroilta. Tämä ala kattaa monia eri osa-alueita, kuten turvallisuuspalvelut, turvateknologia, turvallisuusjohtaminen ja koulutus. Turvallisuusala on tärkeä osa yhteiskuntaa, joka auttaa varmistamaan ihmisten ja omaisuuden turvallisuuden erilaisissa tilanteissa.

Turvallisuus työpaikat

Turvallisuusalan ammattilaiset voivat työskennellä muun muassa vartijoina, turvallisuuspäälliköinä, turvallisuuskonsultteina tai turvateknologian asiantuntijoina. Turvallisuusalan tärkeimpiä tehtäviä ovat riskien arviointi, riskienhallinta, turvallisuusstrategioiden suunnittelu ja toteutus sekä turvallisuuskoulutuksen järjestäminen. 

Turvallisuusalan palkkaus

Tutustu turvallisuusalan palkkoihin palkkavertailussa. Katso millainen on vartijan palkka, mitä turvallisuuspäällikkö tienaa tai millainen on turvallisuusvalvojan palkka.