Kesätyöntekijälle

VR Group tarjoaa 100 kesätyöpaikkaa nuorille

Mainos

Suomi täyttää sata vuotta, ja VR Group työllistää sen kunniaksi sata kesätyöntekijää. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä ympäri maata sekä ensimmäistä työkokemustaan etsiville että oman alan töitä hakeville opiskelijoille.

VR:läiset etsivät nyt kesätyökavereita liikuttamaan niin ihmisiä kuin tavaroitakin. Tehtäviä löytyy aina asiakaspalvelusta toimistotyöhön ja datan analysoinnista jäätelön myyntiin. Kesätyöntekijöillä on mahdollisuus päästä tekemään
myös someviestintää, valokuvaamaan tai tutustumaan rautatiejärjestelmään. Kesäduuneja on tarjolla eri alojen opiskelijoille ja eri pituisiin työsuhteisiin.

VR:ltä löytyy paikkoja myös niille nuorille, jotka etsivät ansioluetteloonsa ensimmäisiä merkintöjä ja haluavat päästä tutustumaan työelämään. Kesätöissäkin pääsee aidosti käärimään hihat. VR:llä töitä tehdään hyvässä hengessä ja yhteen hiileen
puhaltaen. Työkavereita on 8 000 ympäri Suomen.

– VR:llä on spesiaali työympäristö sekä huiput työkaverit, autamme aina toinen toisiamme, omasta kokemuksestaan kertoo 23-vuotias palveluneuvoja Johannes Tilli.

Vastuullisena yrityksenä VR panostaa sekä ympäristöystävällisyyteen että turvallisuuteen. VR:lle on tärkeää uudistua jatkuvasti ja kehittää myös työntekijöiden osaamista. Yritys tarjoaa monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kerryttää työkokemusta. Kesäduunista saa palkkioksi järkiliksan. Edutkin ovat menevät: työjakson ajan pääsee junailemaan kotimaassa myös vapaa-ajalla, rajattomasti ja maksutta.

VR:n arkeen pääsee kurkistamaan kuka tahansa seuraamalla VR:n matkakumppaneita. Matkakumppanit ovat eri tehtävissä toimivia VR:läisiä, ja he jakavat mielenkiintoisimmat hetket työpäivistään somessa tunnisteella #vrduuni tai #matkakumppani.

VR Groupin tarjoamiin kesätöihin voi tutustua osoitteessa
www.vrgroup.fi/rekry