Työelämätekoja kaikissa ilmansuunnissa

StaffPoint-konserni tekee merkityksellistä työtä yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen menestymiseksi työelämässä. Täyden palvelun HR-kumppanuus näkyy onnistumisina päivittäin, mistä Työn Osaajamme kertovat esimerkkinsä.

Pirkanmaa, Anna-Kaisa Koivikko:
”Kaksi maisterintutkintoa suorittanut, 50-vuotias asiakkaamme sai työnhakuvalmennuksessa intoa ja itseluottamusta – ja työllistyi viestintäalan päällikkötehtäviin.”

Savonlinna, Juuso Laitinen:
”156 työntekijää työllistettiin kesällä matkailu- ja ravintolaalalle mm. paikallisen yliopiston kanssa toteutetuilla rekrypäivillä. Muualta tulleet saivat StaffPointin kautta asunnon, ja Staff Academy -koulutus tarjosi valmiudet alalle.”

Mikkeli, Lauri Kukkasniemi:
”Asiantuntijoidemme, työntekijöidemme ja asiakkaidemme arvostamalla myStaff-palvelulla on hallittu työsuhteita, miehittämistä ja palkanlaskentaa yhteensä 4 549 016 suomalaisen työtunnin mahdollistamiseksi.”

Jyväskylä, Tea Widgren:
”Esimiesvalmennuksen avulla olemme rakentaneet yhdessä tyytyväisempiä ja tuottavampia työyhteisöjä. Niihin hakevat parhaat osaajat, jotka myös pysyvät talossa.”

Tampere, Pasi Honkalahti:
”Vuoteeni mahtuu 42 johtajaarviota mielenkiintoisissa eri alojen yhtiöissä Suomessa. Jokaisella johtajista oli jo hieno uratarina takana, ja nyt heistä on tullut osa uusien yritysten tarinaa.”

Helsinki, Krista Ahlroth:
”Olen päässyt tarjoamaan työtä eri elämän- ja työuran vaiheissa oleville. Nuoret ja kokeneet muodostavat yhdessä tuottavia ja ainutlaatuisia tiimejä, ja kaikkien osaamista tarvitaan.”

Kuusamo, Marjo Nordberg-Leinonen:
”Pohjoisessa yhteistyön merkitys yritysten, työnhakijoiden ja työntekijöiden välillä on jatkuvaa vuoropuhelua ja luo alueelle elinvoimaa. Saan työssäni nähdä kasvamista opiskelijasta ammattilaiseksi ja moniosaajaksi.”

Helsinki, Nina Antink:
”Olen ollut 58 monikansallisessa asiakascasessa vuoden aikana yhdessä kumppanimme Randstadin kanssa. Ne ovat inspiroineet omaa palvelukehitystämme, vahvistaneet kansainvälistä osaamistamme ja
 aajentaneet verkostojamme.”

Lappi, Kimmo Gauriloff:
”Maailma on totta vie löytänyt Lapin – ja me jo 20 vuotta vastanneet strategisen asiakkaamme Lapland Hotelsin osaajatarpeista. Mittariin on kertynyt jo yli 3 169 työntekijää, joista sadoista on tullut myös uusia lappilaisia.”

Yli 200 StaffPointin asiantuntijaa juhlisti 100-vuotiasta Suomea 23.9.2017 vietetyssä Työn Osaajien Gaalassa, jossa oli teemana työ työelämän parantamiseksi.

www.staffpoint.fi