Työllisyysnäkymät

Työ innostaa 20 vuoden jälkeenkin: "Omaan tekemiseen voi vaikuttaa joka päivä"

Helsingin kaupunki

Yhdessä teemme vaikuttavia tekoja
Mainos

Teija Karén kiittelee Palvelukeskus Helsingin hyvää ilmapiiriä. Hänen monipuolinen urapolkunsa on vienyt siivoustyöstä ruokapalveluihin. Karén on toiminut alue-esimiehenä ja nyt palveluohjaajana Kallion ala-asteella.

– Palvelukeskus Helsinki on vakaa ja joustava työnantaja. Uralla eteneminen ja toimipisteestä toiseen siirtyminen onnistuvat mutkattomasti ja omaan tekemiseen voi vaikuttaa joka päivä, 20 vuotta Helsingin kaupungilla työskennellyt Teija Karén sanoo.

Samaa mieltä on oppisopimuksella ammattiinsa kouluttautunut Jenny Lamminmäki, joka työskentelee tällä hetkellä palveluohjaajana Sibelius-lukiossa. Hän on työskennellyt Helsingin kaupungilla kuusi vuotta.

– Olen unelmatyöpaikassani. Työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista, meillä on viikonloput vapaat, pitkät lomat ja hyvät henkilöstöedut. Palvelukeskus on monipuolinen työpaikka, eikä tässä työssä ole kahta samanlaista päivää, palveluohjaaja Jenny Lamminmäki kertoo.

Palveluohjaaja tukee ja ohjaa keittiöhenkilökuntaa sekä vastaa uusien työntekijöiden perehdyttämisestä. Työhön kuuluu myös muun muassa laadunvalvontaa sekä toiminnan kehittämistä yhdessä esimiehen kanssa.

Merkityksellisiä urapolkuja

Palvelukeskus tarjoaa mielenkiintoisia ja merkityksellisiä työtehtäviä keittiöalan ammattilaisille. Töitä on tällä hetkellä tarjolla muun muassa kokeille, ruokapalveluvastaaville ja ruokapalvelutyöntekijöille. Palvelukeskus Helsinki on mukana 100 000 ruokahetkessä joka päivä: kouluissa, päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Se vastaa noin 600 kohteesta ympäri Helsinkiä.

”Parasta yhdessä” -arvolupaus on Palvelukeskus Helsingin ydintä. Avoin vuorovaikutus asiakkaiden kanssa mahdollistaa palautteen huomioimisen ja asiakkaan kuuntelun.

– Saamme paljon palautetta ja se on yleensä hyvää. Meille on tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja työtä tehdään hymyssä suin, Jenny Lamminmäki kertoo.

Keittiöammattilainen, tule meille töihin

Palvelukeskus Helsingissä työskentelee keittiöalan ammattilaisia useissa tehtävissä. Haemme hyväntuuliseen joukkoomme muun muassa kokkeja, ruokapalveluvastaavia ja -työntekijöitä. Huomioimme rekrytoinnissamme kaikentasoiset hakijat; voit olla juuri koulusta valmistunut tai työskennellyt alalla jo pitkään tai jonkin aikaa. Meiltä löytyy paikkoja erilaisille osaajille.

– Täällä viihtyy työssä kuin kotonaan. Meillä on hyvin erilaisia toimipaikkoja ja asiakkaat ovat kaikenikäisiä, 0-100-vuotiaita. Kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat tärkeä osa työtä – ja parasta joka päivä, Teija Karén sanoo.

Rento ilmapiiri, työn monipuolisuus ja iloiset kohtaamiset tuovat työntekoon vaihtelua.

– Meiltä kuuluu usein naurua keittiöstä. Ilo ja sujuva yhteistyö ovatkin asioita, jotka ovat työskennellessä tärkeitä. Työn monipuolisuus ja ihmisten kohtaaminen tekevät jokaisesta päivästä ainutlaatuisen, Lamminmäki summaa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tästä!

Tule meille töihin – tekemään kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Lue lisää:

www.hel.fi/palvelukeskus

facebook.com/palvelukeskushelsinki

Palvelukeskus Helsinki työllistää 1500 henkilöä ruoka-, siivous-, logistiikka- sekä puhelin- ja hyvinvointipalveluissa. Ruokapalvelujen tuottajana Palvelukeskuksella on kokemusta 100 vuoden ajalta.

Kuvassa:
Hyvä henki välittyy aitona ilona. Helsingin Ruokapalvelut on hyvän mielen työpaikka! Ylärivi: palveluesimiehet vasemmalta Leila Tjurin-Rinne, Marjo Vainio, Mari Satejeff, palvelupäällikkö Mari Rantanen, Paula Saarikoski, Pirjo Parviainen. Alarivi: palveluohjaajat vasemmalta Tiia Westerinen, Eeva Saarela, Teija Karén ja Jenny Lamminmäki.

Kuva: Sini Pennanen