Työelämä

Juuri leipureita me tarvitsemme

Mainos

Haluatko olla luomassa ainutlaatuisia makuelämyksiä? Käsin leivottu leipä on nyt suuressa suosiossa ja Fazer kaipaakin uusia käsityöläisleipureita myymäläleipomoihinsa ympäri valtakunnan. Tervetuloa joukkoon!

Myymäläleipomo on leipomo myymälässä – eli ihan ta­vallisessa ruokakaupassa. Leivomme kaikki leivät alusta asti käsityönä. Leipomoita on tällä hetkellä yli 40 ja lisää on luvassa. Myymäläleipomossa työskennellessä kohtaat asiakkaita, jotka tulevat hakemaan juuri sinun leipomaasi uunituoretta leipää.

Me leivomme samalla käsityöläisylpeydellä uuni­tuoretta leipää kuin millä leipurit ovat leiponeet maassam­me jo vuosisatoja. Me uskomme, että mikään ei voita alusta asti käsin leivottua leipää.

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuo­desta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yri­tys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin.

Onhan sinulla elintarvikealan koulutus tai opiske­let alaa? Osaat luonnollisesti myös leipoa käsin ja nautit siitä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta leipurin teh­tävistä sekä positiivista asiakaspalveluasennetta. Leipurina osallistut monipuolisesti kaikkiin myymäläleipomon työ­tehtäviin.

Mikäli viihdyt jauhoisissa käsissä ja uunituoreen lei­vän tuoksussa, lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa urafazerilla.fi