Työllisyysnäkymät

Askel kerrallaan kesäharjoittelijasta johtajaksi

Elenia Verkko Oyj

Mainos

Ville Sihvola, Toimitusjohtaja, Elenia Palvelut, Oy

"Suomalainen energiasektori on vahva ja edistyksellinen. Kansainvälisellä mittapuulla Elenia on arvostettu energia-alan toimija. Meidät palkittiin vuonna 2017 maailman parhaana sähkönjakelubrändinä. Tämä on työyhteisö, jossa on fressi meininki ja työkavereina huipputekijöitä.

"Aina kun on tarjoutunut mahdollisuus tehdä jotain uutta ja mielenkiintoista, olen tarttunut siihen."

Olen sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri, joka alun perin tuli Eleniaan kesätöihin. Aina kun on tarjoutunut mahdollisuus tehdä jotain uutta ja mielenkiintoista, olen tarttunut siihen. Harjoittelijan tehtävistä siirryin nuorille työntekijöille tarkoitetun harjoittelijaohjelman kautta esimieheksi, hoitamaan asiakkuuksia ja myöhemmin muutaman eri vaiheen kautta johtoryhmään.

Nautin ihmisten kanssa työskentelystä ja sytyn haasteista. Asiakkuuksien hoitaminen ja uuden liiketoiminnan luominen ovat sekä äärimmäisen kiinnostavia että haastavia elementtejä työssä. Sosiaalisuus on etu, mutta liiketoiminnan lainalaisuuksia ei voi unohtaa. On ymmärrettävä markkinaa ja asiakkaan tarpeita sekä lunastettava lupaukset.

Eleniassa on intoa ja ideoita sekä energiaa rakentaa uutta. Uskon viihtyväni näissä tehtävissä vielä pitkään."

Elenia-konserni

Elenia-konserniin kuuluvat sähköverkkoyhtiö Elenia Oy, energia-alan asiakaspalveluun erikoistunut Elenia Palvelut Oy, lämpöpalveluja tuottava Elenia Lämpö Oy ja rahoitusyhtiö Elenia Finance Oyj. Konsernin liikevaihto oli 338,8 miljoonaa euroa vuonna 2017. Työntekijöitä on yhteensä 349 henkeä.

Elenia välittää asiakkaidensa arjen sujuvuudesta toimittamalla sähköä ja lämpöä luotettavasti sekä luomalla miellyttäviä palvelukokemuksia. Energia-alan edelläkävijänä tarjoamme henkilöstöllemme hyvän ympäristön uralla kehittymiseen ja mahtavat työkaverit.